Välj en sida

Hej hej hallå! 

Satte kaffet i halsen imorse när jag såg att jag inte bloggat sen 29 maj! Det kom ett hugg av dåligt samvete och jag ställde mig den självklara frågan. Hur har alla mina läsare överlevt denna månad? Öppnar upp min gmail och chockas över att jag har över 200 mejl med förfråganingar om när nästa blogginlägg kommer. Jag noterar ganska omgående att ungefär 100 av dessa mejl är skickade av Robin Rundström i stigande hotfull karaktär. Det fem sista mejlen vågade jag inte ens läsa. Jag inser också att detta förklarar varför jag frysts ut på jobbet och varför mamma inte har svarat på mina samtal sen nationaldagen.

Jag beslutade därför att det är dags för ett nytt inlägg!
Den största anledningen till dåligt bloggande är helt enkelt för att jag inte spelat någon fotboll senaste månaden. Smällen jag fick på stadion tog på ett ledband i foten och jag har tvingats till vila. Det suger!

I min frånvaro har dock laget gått som tåget och har facit 4-1-0 på de sista fem matcherna innan uppehållet. Resultaten har varit enligt följande:

FC – Vasastan 6-2

Långholmen – FC 0-5

FC – IFK Lidingö 0-0

Hässelby – FC 0-4

FC – Hässelby 3-0

Resultaten vittnar om en otäck stabilitet. 4 hållna nollor och 18-2 i målskillnad. Vi tar sommar som serieledare med facit 10 vinster 1 oavgjord och 1 förlust. Målskillnaden ligger på 46-7.

Till hösten kommer vi tillbaka ännu mer taggade! Jag kommer springa och klacka som aldrig förr i alla fall! Det är som tortyr att ingen kunna vara med att lira med grabbarna när man ser hur skoj det är ute på planen. Jag har bara mäktat med en träning den senaste månaden med bakslag på grund av foten. Där fick jag däremot se en glimt av Loves vader, Hristos hår, Jatkos armar och Dambergs torso. Mina depåer fylldes på och den värsta abstinensen lades sig. Nu börjar den dock komma igen och jag ser fram emot när vi drar igång igen!

Men först väntar ett uppehåll på drygt en månad innan vi spelar igen 9 augusti mot Långholmen. Då är jag tillbaka! Då ska jag göra mål! Sen ska jag dansa i duschen!

Trevlig sommar!

// Heinze