Välj en sida

Ale Ale Ale Ale!!

Jag kommer på mig själv att sitta och le på tvärbanan på väg till jobbet. Känslan i kroppen är sådär lätt och mysig. Konduktören frågar va fan jag ler åt. Jag svarar med ett skratt: FC Stockholm har vunnit division 4 mellersta Stockholm! Han ger mig en high-five och går vidare medan han nynnar på We are the Champions med Queen.

Helt klart är det ju dock inte men dessa förutsättningar gäller: Vi leder med 6 poäng före Lidingö med två matcher kvar att spela och har en sådär 40 mål mer gjorda. Det finns alltså inte på kartan att vi inte vinner detta!

Det känns så fruktansvärt jävla skönt att få vinna serien med detta underbara lag! Vi har varit laget alla vill slå under hela året men vi har fan inte vikit oss en enda tum. Varenda spelare och ledare i truppen har kommit till både matcher och träningar och bidragit till seriesegern! Det finns så otroligt mycket talang och glädje i laget så jag blir alldeles matt. Nyckeln till seriesegern har varit bredden på vår trupp. Saknas det några spelare en match så finns det andra som fyller platsen med bravur! Det är klass!

De senaste två matcherna har vi verkligen visat vår klass och kört över både Ingarö och värtan med 6-0 respektive 6-1. När sedan Lidingö överraskande förlorade mot krukan i söndags var det klart! Mästare i kavaj!

Nu kan vi spela utan någon press de sista två matcherna mot järla och sköndal. Ett avslappnat men ändå hårt jobbande FC Stockholm är livsfarligt för alla motstånd!

Mitt leendet breddas till nästintill vansinnigt när tvärbanan rullar från årstaberg. Jag tänker på avslutningsfesten nästa fredag och hur magiskt det kommer vara stt hänga med alla i laget och bara fira! Som vanligt när FC har fest kommer det vara något utöver det vanliga.

Den är fin! Den är jävligt fin!
  

//Magnus

Share This