Välj en sida

I början av säsongen skadade Andrej Maslovski sitt knä och har varit borta hela säsongen. Han spelade endast en match och det var just mot Upphärad där han gjorde en otrolig insats, vår egna ”Yaya Toure”. Nästa man på tur är Mathias Hellqvist som har brutit foten efter en vistelse på kusten, det var sista gången vi släpper iväg honom för att fira midsommar… Två tunga avbräck som betyder väldigt mycket för oss, men vi får jobba med det material som vi har i nuläget. Ett postivt besked är att Kristoffer Håkansson är tillbaka igen efter en längre tid borta och kommer vara laddad inför vad som komma skall på söndag. Sista matchen innan uppehållet och vi hoppas givetvis att vi tar alla tre poäng så att vi kan fortsätta jaga topplagen i serien.

4166959

Hur går tankarna inför söndagen? 

Det är alltid tuffa matcher när vi möter Upphärads Is. Ett lag med ett bra mittfält som kan rulla boll. Men senast lyckades vi ju bräcka dom på bortaplan, så jag tänker att vi försöker med samma sak på hemmaplan.

Hur tycker du själv att matcherna sett ut från sidan?

Matcherna har sett bättre ut! Visst, vi har väl tappat fokus under vissa perioder i vårt spel. Men det är ingenting vi inte kunnat rädda upp tycker jag. Bakåt har det känts tryggt, och framåt blir bara bättre och bättre.

Hur känns foten? Är du 100% redo?

Foten känns bra! Har varit många tråkiga veckor utan spel. Men nu, absolut! På söndag står inga målvakter trygga haha!

Något du vill passa på hälsa våra supportrar?

Ja man får ju hälsa TIFs trygga supportrar med hela sitt hjärta! En fantastisk skara som jag hoppas håller kvar och stöttar oss ända in i kaklet. Och såklart att ni kommer och kollar matchen på söndag kl 15:00.

Hur tycker sammanhållningen i truppen är i år från tidigare säsonger?

Truppen känns riktigt bra i år! Vi har kommit tillbaka till att bli ett stort gäng vänner där alla stöttar varandra. Under några år var det lite ostabilt med många som droppade av och många nya som kom och gick. Vi känns som ett lag, som fixar avancemang upp till högre höjder.

 

Tack Offe, vi hörs!

// BIg bad wolf

 

Share This