Välj en sida

Nu har vi kommit en bit in i säsongen och det har väl inte gått riktigt så bra som vi hade hoppats på. Tre raka torsk öppnade vi säsongen med för att sedan vinna de två senaste matcherna. Positiv trend dock så vi ska inte va allt för negativa.

Men hur kommer det sig då att det gick som det gick i de tre första matcherna? En förklaring är att vi mötte tre mycket bra lag. Regerande mästarna Göteborg i första, serieledande Borås i andra och Malmö City, som alltid är en svår bortamatch, i tredje. Men jag skulle nog vilja påstå att den största anledningen till kräftgången i de första matcherna stavas SKADOR och BORTFALL!

Alla lag får skador på spelare så det är inget som är unikt för just oss i Skoftebyn, MEN vi har haft extrem otur hittills måste jag säga. Kvalspel för både FC Trollhättan och IFK Uddevalla gjorde att vi hade fem spelare borta de tre första matcherna bara där! Sen höll sjukdom, studerande och jobb borta Jesper Thorsell, Lukas Wikman, Erik Broman och Moussa Taher från två av de tre första matcherna. OCH till sist långtidsskador på Christoffer Lundh, Kristoffer Back och Tim Klaar gör ju det hela nästan skrattretande.

Detta har gjort att vi fått söka efter nya spelare och efter en del sms, telefonsamtal och testträningar så kommer vi nästa vecka kunna presentera minst två nyförvärv!!! Väldigt roligt och mycket viktigt för oss i vår jakt på topplagen!

Förstår att detta kan uppfattas som gnälligt osv. men jag vill bara berätta om hur vi på insidan upplevt säsongsinledningen.
Men nu blickar vi framåt och som jag skrev högre upp så har vi en positiv trend med två raka segrar, så IFK Uddevalla ska allt få det tufft i kvällens derby!

Kl.19.00 i Arena Älvhögsborg är ni välkomna att heja fram oss till derbyseger!

Sköfta Öfta!

/Krister Andersson