Välj en sida

Efter en liten stund frånvaro med bloggandet så kommer här ett riktigt gött Oranje inlägg 🙂

Oranje FK
Vi tog hem seriesegern med stil. Vi gick igenom serien med enbart en förlust och tyvärr så förlorade vi med bara några sekunder kvar av den matchen pga våra tankar låg på festen vi skulle ha efteråt då vi redan var klara seriesegrare. Vi blev faktiskt Stockholms bästa div 7 lag vilket är en riktigt rolig utmärkelse.
Vi har även spelat Stockholms Cup matcher som är ett kval till Svenska Cupen. Vi ställdes i första omgången (64-delsfinal) mot ett lag som nästa år kommer spela i division 4 pga en andra plats i division 5. Vi kände innan matchen att det kommer bli en tuff match. Upplägget i denna cupen är dock att man får en straff för varje division som skiljer klubbarna åt. Vi satte båda två stensäkert och hade en trygg 2-0 ledning när domaren blåste igång. Men när domaren blåste av matchen så stod det 3-0 !!!! Vi slog alltså ut ett div (4) gäng. Woop, wooop!!!
I nästa omgång fick vi reda på att det blev ett topplag från division 6 och som hade krossat ett div 5 lag omgången innan. Vi satte våran straff men efter fem minuter så var det kvitterat och vi fick kämpa på. Vi gjorde 2-1 och sedan var det kamp fram till den 95e matchminuten då dom kvitterade med 1 sekund kvar….straffar fick avgöra denna match. Oranje FK är j*vligt starka i år så givetvis åkte vi hem med en seger i bagaget och vi är nu i 16-delsfinal!!!! Inte nog med detta så avslutade vi året med en turnering i 7-manna som vi tog hem också 🙂

Jag måste få säga att jag är sjukt stolt att tillhöra Oranje FK och sjukt stolt att få vara coach för alla spelare som ger en sån jäkla energi tillbaka och jag är oerhört stolt över att få bära kaptensbindeln för detta fantastiska gäng!!

FORZA ORANJE!!!!

 

// Emil