Välj en sida

Efter att ha låtit kroppen mer eller mindre ha haft ”semester” från löpning och intervaller en längre stund så är det riktigt skönt faktiskt att få komma ut från gymmet och röra på dessa köttstycken man har till ben. Har aldrig varit ett större fan av att löpa men nu uppskattar jag faktiskt att få komma ut på den dagliga turen.

 

Till en början så var väl inte kroppen överdrivet nöjd med mig då den fått vila ett bra tag(förutom biceps,triceps och bröst…)

 

När min höft/rygg krånglade så hade jag tur om jag kunde gå en kortare PW utan att halta fram och tycka att allt sög så detta är riktigt stora framsteg jag gör just nu och det känns bra att jag inte längre får några krämpor av att röra på mig!!

 

Nu så är det ju lite silly season runt om i världen och guuuuud vad jag älskar att ta fram surfplattan när man sitter med morgonkoppen med kaffe i och kollar upp allt skvaller man missat sen senaste gången man kollade. Nästan lite beroendeframkallande i alla fall….

 

Man kan ju undra vad som händer även i UIS under silly season, kommer klubben öppna plånkan eller blir det ett lugnt fönster?

Som jag skrev i förra inlägget så är det bara höra av sig om man är lite nyfiken och vill komma och testa!

Bara att skicka ett mail till mig på Tobiasnilsson21@live.se

 

Ha en fortsatt trevlig sommar!

//Tobias Nilsson #21

 

P.S

Glöm inte solkräm och att dricka valfri dryck i värmen

D.S