Välj en sida

Hej allesammans! Hoppas att ni har en bra sommar trots att solen lyser med sin frånvaro..

Jag kom hem från det vackra Italien i Lördags natt och har haft en fantastisk resa. Det närmaste jag kom fotboll under dom 2 veckorna var lite lir med en plastboll vid poolen. Men det var ändå riktigt skönt att komma iväg och bara slippa tänka ett tag.

Under tiden jag har vart borta så har våran egenträning för sommaren dragit igång, så våran lagsida har bombats med screenshots på runkeeper med tider och löprundor från alla damer. Jag har haft lite ångest då jag inte har fixat att gå ut och springa i Italien,  vi har ju änna haft närmare 40° på dagarna. Så det får jag ta igen nu ist….

*********

Nu är jag Iaf hemma denna veckan och då har jag passat på att jobba, så jag håller till i Hulta sjön och har lite märkestagning. Nästa vecka går jag på semester igen och som Emilia skrev i förra inlägget så åker vi ju till Dana cup på måndag med 2 lag, ett i B17 klassen & ett i B19. Det ska bli grymt kul! 17 årslaget har blivit lottade mot ett engelskt lag med vilket ska bli lite roligt då resten av lagen vi möter är norska & danska.

Som sagt så har killarna tränat för fullt och ikväll så har vi en internmatch för att spela ihop dana cup lagen, och efter det så är det lite grill osv, en bra uppladdning helt enkelt!

Jag vet inte riktigt hur det är med internet där nere i Danmark nästa vecka men jag ska försöka att slänga iväg ett inlägg därifrån och ge er lite uppdatering i hur det går för oss!

 

Ha de gött, hajj! – My Löfström

Share This