Välj en sida

Nåååå denna helg har varit matchfri för oss i UIS, vilket har varit bra för min kropp då jag har börjat dras med diverse gamla skavanker… Så det har faktiskt varit ganska så skönt ändå.

 

Denna söndag har varit en helt ok trots bristen på egen speltid så har de kompenserats med bra fotboll från 1400 idag med att Chelsea vann tillslut över QPR med 1-0, men hann inte se klart denna match för 1500 var det avspark och premiär för FCT mot Karlstad.

FCT gjorde det man skulle tillslut och tog de 3pinnar men det satt hårt och länge inne den segern. Men var grymt imponerad av de FCT presterade på fasta situationer och allt huvudspel överhuvudtaget! Kul att se att så många juniorer var uttagna i truppen.

Bagger i FCT var enligt mig den som bjöd på mest show samtidigt som han såg fruktansvärt loj ut, en härlig kombo det!

Hoppas innerligt att de får ordning på detta och tar hem div2. Materialet finns helt klart i truppen.

 

Efter att man kollat match live så fick man åka hem i fullfart för att hinna se United mot City, här åkte även en surfplatta upp för att kolla på IFK GBG mot MFF, så här vred man på huvudet åt höger och vänster upprepade gånger för att inte missa något….

City sjunker ju som skeppet Wasa om man får dra en liten metafor.

11148866_939504029416713_1724580911_n

 

För övrigt så har någon utöver fotbollsbloggen.se gett sig på att tippa div6 Trollhättan och här ser ni vad de Alingsås försöker förutspå http://lokalfotboll.se/0322/tips-2015/division-6-trollhattan/

I Alingsås är vi topptippade och det är ju något vi är mycket väl medvetna om, denna säsong kommer vi vara laget alla vill slå och sätta käppar i hjulet för. Detta kan bli tändvätska för andra men ska även bli våran.

Jag hoppas onekligen att vi kommer kunna bära upp detta favoritskap, vi kommer få en bra chans att visa detta då vi kommer möta Trollhättans IF i våran första match.

1620069_939503982750051_1662074906_n

http://uppharadis.com/

Här har webbansvarig för UIS gett sig ut på att försöka tippa div6 trollis och först ut är BK Spark, Sparks statistik var ju helt ja…hmm… In och läs själva

 

 

Så nu har jag det äntligen en ”lugn” stund och behöver inte hetsa i mig att se fotboll utan nu slötittar man på Växjö mot Skellefteå i SHL finalserien. Vet ej om så här mycket sport är acceptabelt hemma…. ska nog ha ett litet familjemöte sen

 

Väl mött!

Mvh Tobias

Share This