Välj en sida

Herrejösses, det var alldeles nyss söndag och matchen mot Sollebrunn var precis spelad, så känns det nu men nu är det helt plötsligt torsdag och snart helg.

Ibland önskar man nästan att man var ett litet barn igen där tid var irrelevant.

Jag lovade ett inlägg mycket tidigare och man lär sig av sina misstag aldrig lova något man inte kan hålla….

 

3 matcher in i säsongen har vi 4p vilket är helt ok om det inte vore för hur förlusten mot Sollebrunn kom till!

5-0 i rumpan blev resultatet tillslut efter att vi gett bort matchen innan första halvlek ens var slut.

0-1 bjuder vi på genom ett oturligt självmål där ett innspel från kanten ska rensas bort men hamnar olyckligt i våran egen kasse. därefter blir det några justeringar och vi börjar komma in i matchen och då några minuter innan halvlek tar en spelare i vårat lag ett fruktansvärt onödigt rött kort och vips så var vi nere på 10 man i ett skede av matchen där vi var på väg tillbaka!

I andra halvlek kommer våran coach DNB i ett läge där han chippar i överkanten på ribban, SAIK ställer om i en kontring genast efter och gör 0-2, där gick luften ur oss helt.

0-3 0-4 0-5 och sedan var matchen slut…….

Jag brukar inte klaga på domare heller för när man spelar i div6 får man dem domare man förtjänar, men domaren från söndagens batalj hade kollat alldeles för mycket av SHL slutspelet och betedde sig som om han hade en helmetCAM på skallen. diskussioner till höger och vänster…

Ingen ursäkt för förlusten men första gången jag vart med om en domare som snackar sönder en match.

 

Mina tankar om serien så här 3 omgångar in:

Serien har inte satt sig riktigt än och det lär den ju göra om några omgångar till, men Wargön har 8p upp till både THN Syrianska och Saik i toppen, 8p är inget man alltid tar igen så lätt! Intressant

Sjuntorp som också är topptippat har hamnat lite på efterkälken och jag tror att deras 3-3 nu senast mot Långared var en rejäl missräkning från deras sida. SIF är dock ”bara” 4p efter topp duon i serien och redan imorgon kan SIF minska det avståndet till 1pinne då de möter Syrianska.

 

Jag har fortfarande dålig koll på den person i Åsaka som yttrade sig om att 6:an var bättre förr, denne person måste ångra sitt citat grovt just nu då Åsaka är i botten med 0p inspelade så här långt.

Sen får man ju ge våran förra tränare Emir Cosovic hybris då han nu gjort 6 baljor på 3 matcher, tråkigt Emir att du valde att göra dina 6mål för året i de tre första matcherna….

Sen läste jag intervjun med SIF:s lagkapten Magnus Grönvall, han beskrev det som att laget hade problem att föra matcher ? (jag som kan ha misstolkat det så här på kvällskvisten) men många lag i serien förväntar sig nog att SIF kommer vara ett spelförande lag och därmed backar hem för att utnyttja kontringslägen.

 

För våran egen del tar vi emot TFF imorgon(13/5), ett TFF som senast skräll slog Wargön med 1-0 och som inte kommer underskattas för fem öre.

Tack för att ni tog er tid

//Tobias Nilsson#21

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This