Välj en sida

Hejsan allihopa!

Vi ber om ursäkt för den dåliga uppdatering men nu har vi äntligen kommit i ro här hemma i Sverige.
Vi tänkte börja med att ge er en liten inblick från vårat träningsläget i Turkiet.

***********

Turkiet 2015

Eftersom vi kom fram såpass sent på fredag kvällen så fick vi börja träningslägret med en ledig dag som vi spenderade vid polen, vilket passade grymt bra då vädret var på topp! Sedan på söndagen körde vi igång på riktigt, vi varvade fotbollsträningar med inkilningar (visst är det underbart att skämma ut andra) och sexkamp. På onsdagen spelade vi även match mot vårat grannland Norge’s Byåsen IL (någon som vet vad IL står för?), där gör vi en riktigt bra match som slutade 2-2. De två målen vi stod för var dock ruskigt snygga, så vi fick stilpoäng för de och vann matchen på de (haha, eller vi tyckte de borde varit så).
Men sen är det ju så att ingen av oss är spelklara för tillfället och inte åkte vi med bara för att kolla på. Vi hängde mycket vid hotellets gym och i deras simhall där vi fick kämpa med våran rehab.
Det blev tillslut en riktigt bra resa och det känns som vi alla kom varandra lite närmre, vilket är skönt då vi har många nya tjejer i truppen!

kärlek till detta gäng

kärlek till detta gäng

rehab

rehab

åså va det den där roliga rehaben igen

åså va det den där roliga rehaben igen

flexar lite ba (eller försöker iaf)

flexar lite ba (eller försöker iaf)

så får man ju ha det lite gött också!

så får man ju ha det lite gött också!

 

********************

Idag är det äntligen dags för våra herrar att köra igång med sin serie.
De startar mot Wargön på strömsvallen (då våra planer inte håller måttet än) kl. 19.00!
Igår tippade Martin Ahlin på fotbollsbloggen på hela div. 6 och satte oss på en 5:e plats, men där säger vi emot honom! Den kämparglöden de har fått och den lagsammanhållingen de har skapat i år lyser verkligen rakt igenom deras spel.

Vi har här valt att ha en liten intervju med herrlagets Filip Kannerholt, som ikväll startar på innermittfältet mot Wargön. 

Hur har försäsongen varit? – Försäsongen har sett väldigt bra ut med bra kvalité på träningarna och minst lika bra uppslutning. Jag tror inte vi har varit mindre än 20 man mer än någon enstaka gång.

Vad har du för personliga mål i år? – Min personliga målsättning är självklar att spela så mycket som möljigt, om man sen kan göra några poäng är det en välkommen bonus.

Hur är känslan i laget? – Känslan i laget inför seriepremiären är bra och det känns som att vi har fått ihop laget bra.

Ikväll är det seriepremiär, är ni redo? – Givetvis är vi redo inför ikväll, det är det här vi har tränat för de senaste månaderna.

Vilket lag vinner div.6? – Det är många bra lag som kommer slåss om seriesegern och jag tror och hoppas att vi kommer vara ett utav dom.

11148105_10206805452043280_1658292800_o

Filip Kannerholt

**********

SENASTE RESULTAT I LNIK!

LNIK dam vs Byåsen IL 2-2
LNIK herr vs Sand IL 8-0
LNIK junior vs FCT 1-2

*************

Ses på strömsvallen 19.00 ikväll!
Ha det gött, haj! / My & Emilia.

 

Share This