Välj en sida

Hej hej hallå!!

Här sitter man i bilen på väg till Örebro och försöker suga ut det sista av semestern! Det värker lite lätt i benen efter gårdagens match och den lätta huvudvärken påminner mig om att jag inte riktigt är i balans rent vätskemässigt än. I öronen ekar fortfarande hejaramsorna från gårdagen. Med grekiskt hårsvall och armarna i luften gormar Hristos Kitsos ”tutti pazzi per Materazzi” och berättar hur han stod i interklacken på San Siro och sjöng den. Det var under den tiden han var i Italien och provtränade med Brecia och Bari.

Igår spelade vi i FC Stockholm match mot krukan på den oerhört logiska tiden 18.00 en fredag. Den innebar såklart en del återbud av spelare på grund av jobb och då är det tur att vi har en bred och bra trupp! Domaren satt fast i köer precis som flera spelare så matchen kom igång först 18.15.

Matchen i sig var ingen höjdare heller men vi vinner till slut med 2-0 vilket kanske var lite i underkant men det ville sig inte riktigt för oss i sista tredjedelen. Koncentration och ork var kanske inte heller på topp eftersom vi hade seriefinal mot Lidingö i onsdags bara 2 dagar innan. En match som även den blev 2-0 till oss men där prestationen från oss var mycket bättre! Två matcher på tre dagar med andra ord och 6 poäng! Kan inte bli mycket bättre. Vi får tacka katten Simon Röse i kassen som räddade flera frilägen och en straff mot Lidingö. Han har nu hållt nollan i 11 av 17 matcher! Respekt.

Ytterligare två matcher har spelats sen krossen av Långholmen med 12-0! Därefter åkte jag till Kroatien och Hällefors och missade därmed dom matcherna.

Den ena matchen var mot Vasastan där killarna gjorde en kanonmatch och vann med 6-1. Den andra matchen var en svår bortamatch mot 3:e placerade ängby på vad jag hört en riktigt sliten konstmatta. Den matchen slutade 1-1 efter en sen kvittering av super-Micke Erstadius. Tror Micke springer ca 2 mil per match för övrigt! Helt galen.

Efter dessa 4 matchen kan vi konstatera att vi har befäst vår position som etta i serien med 6 poäng ner till Lidingö men med 1 match mer. Målskillnaden hamnar på ganska imponerande 69-9.

Personligen försöker jag hitta formen efter att varit borta i 2 veckor. Efter 60 min som yttermitt igår kände jag mig ganska slut! Kan kort konstatera att jag inte är riktigt nöjd med min egen prestation.

Nästa match spelas på onsdag mot stureby på Kristinebergs IP. Vårmötet slutade 8-0 oss men alla matcher börjar 0-0 och ingen underskattning hör hemma i FC! Kommer bli jävligt roligt att spela!

 

Häng utanför krillan

 

Må gott!

//Magnus

Share This