Välj en sida

Precis som rubriken lyder sex otroligt härliga poäng inkasserades förra veckan. En vecka som bestod av en del skador, några spelare som fick spela på annorlunda positioner än vad dem är vana vid, men vi lyckades lösa detta med bravur.

La Trollhätte Derby.

Veckan inledde med ett hett derby mellan Trollhättans IF vs Trollhättans Syrianska, en match som innehöll en del känslor och en del dramatik. En match som betyder så mycket mer än bara tre poäng. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör att rivaliteten är såpass stor mellan båda lagen. Vi lyckades i allafall att kamma hem alla tre poäng som stod på spel och glädjen syntes från mils avstånd. Men vägen ditt var inte lätt, utan syrianska stod upp bra och visar återigen prov på bra fotboll. Personligen så tycker jag att syrianska är ett av dem bättre lagen i serien. När domaren hade blåst av matchen så stod slutresultatet 2-0 till oss. Skönt!

 

Hemsjö Borta.

Hemsjö inleder matchen väldigt bra får jag säga, eller så var det vi som var passiva och kollade mest på när dem rullade boll. Det kändes som vi var åskådarna under matchens gång! Under halvtid så pratade Tobias lite vett i oss spelare och vi kommer ut som ett helt nytt lag i andra halvlek. Vi sätter högre press och gör det svårt för våra motståndare att rulla boll, utan vi vinner både första och andra bollarna. Matchen avgörs när Johan Röös slår en fin frispark som hittar Axel Olssons panna, som inte gör några misstag utan nickar in den vinnande matchbollen. Kort sagt så kammar vi hem 6 poäng under en och samma vecka och det var precis det vi behövde för att jaga topplagen.

Vår matchvinnare Axel Olsson

FullSizeRender

Nu hoppas vi på tre pinnar när Wargön kommer på besök….

 

// Marcelo Villa

 

Share This