Välj en sida

Champions League
Ikväll är det dags igen för lite CL. Och jääääklar var bra Messi är. Helt sinnes ju. Målet han gjorde förra veckan som avslutades med en enkel liten chipp. Var iof underhållande att se Boateng se det hela lite komiskt och la någon dag senare ut ett filmklipp som visar från fotbolls VM i somras när han gör en stenhård glidtackling som är helt korrekt och Messi flyger omkull. Dock så är de ju nu kört för Bayern.. eller? Bayern är Bayern..
Sen får vi se om Juventus lyckas hålla hela vägen ut. Jag hoppas inte på det då jag anser att fusklag inte ska få finnas och vidriga människor som Allegri borde få syssla med någonting annat.

n_ac_milan_anti_juve-4491035

Oranje
Vi är fortsatt serieledare efter omgång 4 och vi har nu gjort 19 mål och fortfarande har inget lag lyckats att göra mål på oss. I år är året då vi ska lyckas!!! Matchrapport kommer snart finnas uppe på hemsidan. www.oranje.se . Helgens match vann med hela 11-0 och det var ett kreativt anfallsspel kombinerat med tufft spel i närkamperna. En fantastisk uppvisning från vår sida! Nu till helgen väntar en lite tuffare match men vi hoppas kunna gå ur den med tre nya pinnar och en bibehållen nolla i protokollet.
Vi gjorde även ett nytt rekord antal närvarande på en träning igår kväll. Det kom nämligen hela 30 personer!!!!!!!! WOW!!!!

Milan/ serie A/ Serie B
JAAAAAAAAAAAA. Så sjukt skön vinst mot Roma i fredags kväll. Lyckan som infann sig när slutsignalen gick satt i sig under hela helgen. Det var det bästa resultatet av alla världar. Totti gjorde mål och Milan vann. Då är jag lycklig! 🙂
Det snackas otroligt mycket om Zlatan till Milan i olika forum nu, men tråkigt nog gick Raiola ut med ett meddelande igår om att Zlatan till Milan är omöjligt. Så, jag kanske ska börja hoppas på något annat.

Riktigt tråkigt att se att Cagliari med Ekdal är påväg ut ur Serie A. Samtidigt som det kan gynna honom pga att han kommer få byta klubb och frågan är om det blir Lazio som det så länge ryktats om.. kommer bli kul att följa i sommar. Sedan är det väl ingen som missat att lilla senapsstaden Carpi har tagit steget upp till Serie A. Låter som en saga när man pratar om det och jag tror sagan kommer få ett abrupt slut nästa år då jag gissar att dom får ihop max 10 poäng.

När vi ändå är inne på Serie B så måste jag lyfta laget Latina som jag i höstas var och såg. Dom hade då en kris i laget och låg på nedflyttning. Matchen vi såg var mot bottenlaget Varese (som fortfarande är sist) och dom vann med 1-0. Vi stod i närheten av Ultras och sjöng med i några låtar. Det var en liten arena som rymmer ca 9000 åskådare och det som var mäktigt var att nästan alla sjöng med i låtarna under hela matchen. Det var en sjuk stämning när målet tillslut kom också. Roligt nu att se att dom kämpat sig upp på en 12e plats.
Det var inte det lättaste att ta sig dit men om man känner att man vill se italiensk fotboll på en klassisk italiensk arena med bra stämning så åk till Latina, ligger några mil utanför Rom och det går tåg dit och sen en taxiresa på ca 15 min.

 

Allsvenskan
JAAA, blåvitt leder serien i årets allsvenska och det är la gööör gött änna!!!!
Det som är roligt med årets allsvenska är väldigt många sevärda profiler. Zenelli och Hedlund i Ellos. Molins, Eikrrem, Lewicki, Sana och Rosenberg i MFF. Seb, Vibe och Engvall i Blåvitt. Kennedy i Bajen. Bröderna Elm (inte David) i Kaaaaaalmar. Ptja, det finns en hel del lirare i Allsvenskan 2015 vilket är riktigt kul.

Sentiamo amici sportivi

Share This