Välj en sida

Vi har lyckats vinna matcher, vi har spelat oavgjort samt förlorat överraskat mot Finska Föreningen. Det händer mycket på kort tid. Jag har sagt det tidigare och säger det återigen, man ska inte underskatta något lag i serien, alla lag tar poäng från varandra. Vart ska vi börja? Poängtappen mot finska eller den otroligt härliga vinsten emot Sollebrunn AIK? Vi tar det positiva tycker jag. Vi tog emot Sollebrunn AIK som kom på besök, ett lag som hade gått som tåget. Hur slutade matchen? Dem fick åka hem med noll poäng.

En tidig ledning!

Vi fick den perfekta starten genom att David Larsson prickar in 1-0 efter några minuter. Sollebrunn vaknar till och börjar att föra matchen och vi märker att dem är hungriga och gör allt för att få till en kvittering. Det fanns ett problem! Den italienska muren, var det inte för dem elva spelarna på plan så var det vår målvakt som stod i vägen. Förra året så släppte vi in alldeles för mycket mål bakåt och iår så har vi jobbat stenhårt med att defensiven skall sitta. Jag tycker att Sollebrunn spelar bra fotboll och man märker att dem gillar att föra sina matcher, men dem rullar alldeles för mycket boll i sidled och där gör man inga mål. Vi lyckades att stänga matchen och kamma hem alla tre poäng som stod på spel. En otroligt skön vinst där alla gör jobbet för varandra. Forza TIF!

Poängtapp emot Finska Föreningen.

Här har jag ingen aning om vad som hände, sakna vi inställningen? La vi skorna på hyllan innan matchstart? Saknade vi vissa spelare? Vad var den verkliga anledningen till att vi förlorar 2-0 mot ett lag som vi skall vinna över. Då jag inte medverka i denna matchen, så vet jag inte riktigt vad som var den riktiga anledningen. Det är bara att blicka framåt och det gjorde vi inför helgen, där vi lyckades att vinna över SK Mjörn som kom på besök. Det återstår endast en match innan uppehållet drar igång.

Sist men inte minst så har jag en hälsning till Tobbe, vet du vad? Målet var korrekt bortdömt, helt enligt regelboken ;).

// Marcelo Villa

Share This