Välj en sida

Oranje FK – Våravslutning

Vårsäsongen är över och vi ligger på en fjärdeplats efter att ha inlett med bra insatser för att sedan tappa det ganska kraftigt ett par matcher där bollen verkligen inte ville gå in för att därefter ta ett par viktiga segrar mot topplag för att tyvärr avsluta sista matchen (efter bra spel) med en förlust.

Vi är nykomlingar i 6an vilket gör att vi får vara nöjda, men vi har höga ambitioner!!

Oranje FK – Höststart

Vi har genomfört vårt första obligatoriska träning i måndags och ikväll är det dags för andra passet och redan på fredag har vi match, då vi tar emot Nackdala som är ett riktigt bra lag och som spelar fotboll med högt tempo. Senast blev det förlust med 1-3 men vi ska se till att få en bra start på hösten och tre poäng skulle kännas riktigt bra! V har under sommaren varit aktiva på transfermarknaden och gjort klart med tre nyförvärv. Sedan har vi fått tillbaka tre spelare efter skador så vi är hoppfulla på tränarbänken.

AC Milan

Snart drar en ny säsong igång och jag har precis beställt hem en ny Piké och har haft lite mailväxling med italienska ambassaden för att få ut mitt codice fiscale så att det blir lättare att dra över till Milano och kolla fotboll i år!

 

IBRA

Tyvärr gick han inte till Milan denna gången men vi väntar på att han kommer tillbaka som tränare istället 🙂
Som en Diavolo så ligger Man UTD såklart lite ljummet om hjärtat och med en bror som gjort allt för att jag skulle bli Man UTD fan så blir det enkelt vilka jag vill ska vinna PL i år! Forza Ibra!!!

 

Ciao tutti!

Share This