Välj en sida

Tänkte bara börja med en passning till kollega Snibb om att det inte bara är FCT som lirar pingis 😉

Som rubriken säger så har jag nu vilat och ladda upp batterierna inför kommande verksamhet, det kommer bli mycket nu framöver på jobbet så var riktigt skönt att bara ta det lugnt. Detta gör att de påverkar kommande veckas träning och bloggande, men ska försöka visa vad jag sysslar med under #vartärpirlo på Instagram.


 

Snapchat--8033695415834561947


 

Kollade på Förlunda VS Luleå i fredags med farsgubben, det var riktigt trevligt med lite mat och hockeypockey. Men jag och farsan som är modoiter var väldigt neutrala kontra alla göteborgare som hela tiden skrek skjuuuuuut (på riktigt breeeed göteborgska).

Var dock ett riktigt antiklimax då denna match gick till en 4period och sudden death, men här drog Frölunda det längsta strået och avgjorde denna match efter 9sekunder…..9sekunder herrejösses…. hade förväntat mig lite mer spänning men jaja får väl vara nöjd.

Snapchat-2128169408289762836

Så här såg min frukost ut imorses, perfekt upplandning inför att krossa FC Corner senare idag.


 

En riktig stor besvikelse var torsdagens träning då det var ca 15-18 återbud och vi blev endast styckena som dök upp och ville träna… Går inte att hålla en vettig träning på så lite folk och framförallt vinner man inga serier med sådan träningsnärvaro.

Men vi som var där körde tiki taka kvadrat och förbättra våra skillz på frisparkar,straffar och hörnor. Så jag är ännu vassare nu när lägena kommer komma 2-3m utanför straffområdet så lovar jag mål 8/10 gånger 😉


 

*Coach Emir har kommit hem från Thailand nu, gissar på att det kommer behövas detox och rehab några månader nu

*Idag möter vi FC Corner, matchstart 1530 på Torsbovallen, Innan våran match spelar Sjuntorp 1300 mot Göta BK, det kan vara värt att kolla den.

*Zlatan gör hattrick men nekas matchbollen av domarna, fortsätter kampen nu ?

Avslutar med denna grymt bra film. Foppa och Mattias ni är grymma!!

Väl mött

//Tobias #21

Share This