Välj en sida

Våren
Vad hände med våren?! Eller är det nu den är här? Den kommer isf vara otroligt kort för det enligt mig börjar sommaren när det skiftar över till Juni. Känns iof som att det hänt otroligt mycket detta halvåret, både bra men även tråkiga saker. Känns som man kommit till en tid i livet där väldigt mycket händer för mig men även för folk i min närhet som betyder väldigt mycket för mig. Tyvärr, är det väl livets gång och allt kan inte alltid vara ”bra”. Men, när det händer saker så får man (iaf jag) verkligen sig en tankeställare och förståelse för vad utryck som t.ex ”passa på medans du kan”, ”ta inte allt för givet”, ”våga chansa för att vinna”, ”ta vara på tiden”. Detta är djupa ord och till stor del ändå en del av vem jag är som person.

Jag tänker att jag kommer delge lite mer info om mig som person då jag märkt att antalet läsare ökar och då även folk som inte vet vem jag är även kan få en inblick i mig som privatperson och inte bara läsa mina tankar om fotboll. Jag hoppas att det uppskattas? 🙂

 

Oranje
Vi ångar på i serien vilket känns otroligt kul. Vi har nu på 5 matcher fortfarande inte släppt in något mål vilket känns lite sjukt. Kan det vara så att vi är ensamma i Sverige om det för tillfället? Om det är någon som orkar kolla upp det så säg gärna till hur det ligger till och till den som först ger mig info lovar jag en fin present från nätbutiken som RaktUppiKrysset nu startat. 🙂
Glöm inte heller att besöka vår hemsida där vi lägger upp lite allt möjligt från vår Stockholms serie och även fina matchreferat från alla våra matcher, http://www.oranje.se. (En ny hemsida är pågång inom kort).

Serie A/ Premier League/ Bundesliga/ La Liga
Ptja, vad ska man säga. På förband ganska givna vinnare även om Det såklart varit jämt i La Liga men nu med facit i hand så känns det som ganska givna serievinnare. Lite tråkigt för mig då jag inte gläds med något av lagen. Juventus är fuskare 😉 Chelsea är ett skrytbygge och har enbart tagit sig dit dom är idag pga alla pengar som Abramovitch slängt in. Bayern Munchen är alldeles för rika och gör att inga andra lag kan tävla på lika villkor att köpa spelare. Barcelona har jag av någon konstig anledning aldrig tyckt om, inte ens när Ibra spelade där och sen pga allt som hände med honom där så har jag inte direkt ändrat min syn på dom.

IFK Göteborg
Vinna cupen allez, allez!!!!! Jamen, vad ska man säga… Cupenguld smakar änna gött! Men, enligt mig är matchen imorgon (läs torsdag) ännu viktigare då det kommer råttor från Solna till Göteborg. Den matchen är en av de viktigaste matcherna på länge då en seger kan göra att aJk tappar en hel del mark och Blåvitt behåller serieledningen. Tyvärr missar jag förmodligen andra halvlek då vi har träning med Oranje och med tränaransvar  är det svårt att hitta en passande ursäkt för att se en allsvensk match i början på säsongen.. 😉 Får se om jag lyckas vara på plats när Blåvitt kommer upp till Stockholm den 7e juni för att krossa Bajen. We will see..

Såhär välkomnar man ett lag på festen när man vinnit en titel! 🙂
Hare gött!

// Emil