Välj en sida

För att öka intresset för bloggen, har jag nu i samarbete med Rakt upp i krysset, tänkt att lotta ut två fina säsongskort för FC Trollhättans A-lag på Edsborg 2015.
Dessa säsongenskort gäller alltså samtliga hemmamatcher och kommer ge er, helt konstnadsfritt, en möjlighet till att följa oss i FC Trollhättan under det spännande året som väntar.

Hur vinner man då dessa säsongskort? Jo, jag kommer nämligen lotta ut dessa till en av er som anmäler er till vårt nyhetsbrev här på Rakt upp i krysset.
(Ni som redan prenumererar deltar automatiskt och behöver ej anmäla er igen. 🙂


Tävlingen avslutas nu på fredag (10/4) kl.12:00

Vinnaren meddelas till anmäld e-postadress under samma fredags eftermiddag,(Från e-posten info@stekhet.se – så kolla ev. spamkorgen då), vilket innebär att ni kommer få möjligheten till att använda de redan på söndag, när Karlstad BK kommer på besök i seriepremiären!


Du anmäler dig här >>

Eller via ”Nyhetsbrevet” i menyn


Lycka till, så ses vi på Edsborg på söndag!


 

Också lite om min fotbollsvecka…. Efter typ 100 års skadefrånvaro, gjorde jag äntligen comeback i måndags, då jag var med och spelade med U19 i premiären mot Malmö FF. Matchen slutade 0-0, vilket ändå får anses vara godkänt i en premiär mot ett av Sveriges kanske absolut främsta lag. Personligen var det väl knappast någon succé, men med bara några enstaka träningar i kroppen, kanske man inte kan förvänta sig allt för mycket. Baksidan kändes åtminstone bra under matchens gång vilket var positivt.
Idag, ett par dagar senare, känns det dock mindre bra då baksidan stramar och ömmar. Lika så gör förvisso stora delar av resten av kroppen så förhoppningsvis är det ingen större fara, utan jag hoppas att smärtan försvinner under de kommande dagarna… Åtminstone är det väl det jag önskar, för tålamodet börjar så sakterliga ta slut…

På söndag är det hur som helst, likt jag skrev tidigare, dags för seriepremiär för A-laget när Karlstad BK kommer på besök! Vikten av att få en bra start på säsongen går inte att undgå, och därav är det en oerhört viktig match som väntar till helgen. Allt stöd vi då kan få är välbehövligt, så alla ni där ute är hjärtligt välkomna till Edsborg IP på söndag klockan 15:00! Ses där!

//Snibb

Share This